Viktig information om coronaviruset
Gör din bil redo för vintern

Gör din bil redo för vintern

Graderna blir färre, regnskurarna blir fler. Löven ändrar färg och faller. Det börjar bli dags att göra bilen redo för vinter. Och det är tid för vinterdäck. Om temperaturen har sjunkit under fem grader och det hunnit bli oktober är det dags att byta till vinterdäck. Från den 1 december till den 31 mars är det lag på att ha godkända vinterdäck, med ett mönsterdjup på minst tre millimeter. Om vinterväglag råder kan du däremot byta till vinterdäck redan i oktober och behålla dem på fram till den 15 april. Med vinterväglag menas att snö, frost eller is finns på någon del av vägen. Vi på Ford erbjuder en rad märken och dimensioner av vinterdäck, med eller utan dubbar. Gemensamt för dem alla är är att inga av dem tummar på kvalitet, komfort eller säkerhet. Kom gärna in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Tänk på att förvara däcken svalt och mörkt när de inte används. Ett annat bra sätt att förlänga dina däcks funktion och livslängd är att kolla ringtrycket en gång i månaden. Är trycket för lågt slits däcken och bränsleåtgången ökar. Det är smart för både plånbok och miljö.

Vinterdäck

Klicka här för att se aktuella erbjudanden på vinterdäck.

Vintertillbehör

Thule Skidhållare Deluxe 272:

Den perfekta fästanordningen för att transportera vintersportutrustning. Skidhållaren tar upp till sex par skidor eller fyra snowboards, låsbara och med justerbar höjd, för alla typer av kompatibla takräcksprofiler. Vikt 3,3 kg.

Thule Takbox Dynamics 800:

Det är lätt att öka lastkapaciteten på din Ford! De robusta takboxarna från Thule är konstruerade för att bära olika typer av last och skyddar även lasten mot väder och stöld. Den aerodynamiska utformningen gör att du varken behöver oroa dig för bränsleförbrukning eller buller. Thule Dynamics 800 är blanksvart, 206 x 84 x 34 cm, 420 liter, låsbar, med patenterad funktion för öppning från båda sidor från Thule®*, vikt 18 kg, maxlast 75 kg, inklusive halkfri matta.

Halkfri bagagerumsmatta:

Skydda bagageutrymmet från snö och slask. Våra bagagerumsmattor är skräddarsydda för att passa varje Fordmodell. De är mycket slittåliga och skyddar golvet och inredningen mot smuts och väta. Motorvärmare En förvärmd motor startar lättare, utsätts för mindre slitage och minskar utsläppet av skadliga avgaser dessutom kan de göra det varmt och skönt i bilen. En win-win situation, för både dig och bilen. Kontakta oss så kan vi berätta mer och hitta en som passar just dig. I vår tillbehörskatalog online hittar du vårt kompletta utbud av Fordtillbehör.

Motorvärmare:

En förvärmd motor startar lättare, utsätts för mindre slitage och minskar utsläppet av skadliga avgaser dessutom kan de göra det varmt och skönt i bilen. En win-win situation, för både dig och bilen. Kontakta oss så kan vi berätta mer och hitta en som passar just dig. I vår tillbehörskatalog online hittar du vårt kompletta utbud av Fordtillbehör.

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Lundgrens Bil i Ystad AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Lundgrens Bil i Ystad AB